Mindenaminő cikkek

Alvástréning a Cafeblogon

A Cafeblog a havi látogatószámot tekintve Magyarország második legnagyobb látogatottságú blogszolgáltatójává nőtte ki magát 1 év leforgása alatt. A több, mint 800 blognak helyet adó Cafeblog számos témában - mint például gasztro, divat, szépség, otthon, utazás - kínál szórakoztató és hasznos tartalmat olvasóinak.

A változatos, egyedi és egyben minőségi tartalom egy olyan kulcs a tartalomgyártásban, amellyel nem csupán a látogatók igényeit szolgálhatjuk ki magas színvonalon, de a hirdetők számára is hiteles környezetet teremtünk üzenetük számára. A Cafeblog elindulásakor fontos szempont volt, hogy olyan platformot teremtsünk az írni vágyók számára, amely támogatja a minőségi és egyedi tartalmakat. A Nők Lapja Café a Cafebloggal karöltve támogatja a hazai bloggerszerzőket: VIP programunkkal és az NLCaféra bekötött blog tartalommal biztosítjuk bloggereink számára, hogy írásaikkal a megfelelő célközönséget érhessék el – további egyedi és minőségi tartalmat adva ezáltal a Nők Lapja Café látogatói számára is.

Alvástréning a Cafeblogon

Az egyedi tartalom bizonyos esetekben olyannyira egyedit jelent, hogy egy adott témára nem is feltétlenül gondolnánk magunktól, amíg nem találkozunk vele egy bejegyzés vagy akár egy TedX előadás formájában. Horváth Ágnes egy igazán emberi és különleges témát hozott a Cafeblog olvasók életébe: őszinte nyíltsággal beszél az alvászavarokról, és megosztja velünk mindazt a tudását, amit a saját, éveken át tartó inszomniájának köszönhet. Az átalvatlan éjszakák és a gyötrődés, amit átélt azonban talán nem volt hiábavaló, mert bejegyzésein keresztül sokaknak segíthet túllendülni lelki problémáikon, tanácsaival és barátságos stílusával hamar szívünkbe lopja magát, és a sokadik bejegyzés végén vesszük észre, hogy már hosszú percek óta elmerültünk a szavaiban. Az álmatlanságról, altatókról és lelki tényezőkről is blogoló Ágnes idén nyáron lehetőséget kapott, hogy egy érdekes és új jelenségről beszéljen többszáz érdeklődő előtt a TedX nevű konferencián. Témája a társadalmi jet lag volt, melyről egy hét perces előadás keretében mesélt a látogatóknak. Vajon elég öt óra alvás egy felnőtt embernek?

Miért érdemes a Cafeblogon hirdetni?

– Egyedi, mert főként nőket megcélzó, minőségi és színvonalas blogokat gyűjt egybe.
– A blogok témák szerinti kategóriákba rendezve érhetőek el, így hatékonyabb, targetálható hirdetési lehetőséget biztosítanak.
– Az oldal havi látogatószáma 1 év alatt a 6-szorosára emelkedett.
 
 
 
 
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top