Magyarország kúl

Észbontó tánccal ünnepelték győzelmüket a magyar kézis lányok – videó

Szerda este a magyar női kézilabda-válogatott szoros mérkőzésen győzte le Románia válogatottját, amit fergeteges tánccal ünnepeltek meg az öltözőben a meccs után.

Szerda este véget ért a magyar női kézilabda-válogatottnak a franciaországi Európa-bajnokság, miután 31-29-re legyőzte a román válogatottat, és így hetedik helyen zárták a kontinensviadalt. A győzelmet a csapat fergeteges tánccal ünnepelte meg az öltözőben.

Kim Rasmussen szövetségi kapitány csapata előbb 28-25-re kikapott Hollandiától, majd Horvátországot 24-18-ra, Spanyolországot pedig 32-26-ra legyőzte, így a montbéliard-i C csoport második helyén végzett. A középdöntőben 38-25-re kikapott a címvédő Norvégiától, majd Németország ellen 26-25-re, Románia ellen pedig 31-29-re nyert – írja az MTI.

Kép: Bíró Blanka, miután csapata 31-29-re győzött a román válogatott ellen a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének negyedik fordulójában játszott Magyarország – Románia mérkőzésen Nancyban, a Jean Weille Sportközpontban 2018. december 12-én – MTI/Kovács Tamás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top