Magyarország kúl

Hangosan sírt a megsérült denevér, megmentették – fotó

Nemcsak madarakat, hanem emlősöket is mentenek a Mályi Madármentő Állomás munkatársai, így került hozzájuk egy hangosan síró denevér is, a férfiasságán szerzett sérülés miatt.

Együttérzésükről és az állatok iránti elkötelezettségükről tettek ismét tanúbizonyságot a Mályi Madármentő Állomás munkatársai, akik kedden egy sérült denevért láttak el, aki Miskolcról került hozzájuk. Sérülése egészen egyedi volt, ilyennel még a tapasztalt állatmentők sem találkoztak.

Így írnak erről Facebook-oldalukon, ahová egy fényképet is feltöltöttek a kis repülő emlősről:

Találkoztunk más sok esettel, de ilyen még nem volt. Ma érkezett egy hívás miszerint hangosan síró denevért találtak Miskolcon. Már a telefonban is hallottuk, hogy valamiért nagyon sír a denevér. Miután átvettük a kisemlőst, akkor látszódott, hogy pici vércseppek borítják a doboz alját és finoman szólva a kis férfiasságán van egy seb, ami minden egyes mozdulatra fájdalmat okozott a pórul járt denevérnek. Átérezve a fájdalmát, sebét elláttuk és kapott egy pelust, ami felrakása után azonnal megnyugodott a legény. Nagyos megható volt látni és hallani, hogy a keserves sírása elcsitul és a fájdalomtól való remegése is csillapodott. Ivott egy kevés folyadékot és most már nyugodtan fekszik az ideiglenes lakhelyében.

Kis ideig nálunk marad, és tavasszal újra udvarolhat a denevérlányoknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top