Magyarország kúl

Csepregi Éva: Lesz még társam

Tisztában van vele, hogy életében nem a szerelmi kapcsolat a legfontosabb, de hatvanöt évesen azt is tudja, hogy nem marad egyedül.

Titok című új dala miatt készített rövid interjút Csepregi Évával a Bors, kérdezték őt például a dalhoz készült klipben viselt ruhájáról, a míderről. Azt mondja az énekesnő, hogy sok mídere van, imádja, mert szexis, ugyanakkor nagyon előnyös. Csepregi arról is beszélt, hogy a mídert egy esküvőiruha-szalonból kapta: „Gondoltam, ha esküvői ruhám nem volt, akkor legalább onnan vásároljak” – tette hozzá. A magánéletét firtató kérdésekre válaszolva Csepregi Éva elmondta, hogy sajnos nem szerelmes, csak a színpadba. „Voltam egy műsorban, ahol egy csillagjós azt jövendölte, lesz egy társam. Mutatta, itt van fehéren-feketén, mellettem lesz hamarosan. A csillagokba már meg van írva, de még nem kopogtatott senki.”

Csepregi Éva júniusban elmondta, élete főleg a családjáról és a szakmájáról szól, csak utána jöhet a szórakozás, ami a kapcsolataira is hatással volt.

Mindig ez volt kicsit a magánéletem akadálya, ebbe nem nagyon tudtak beleilleszkedni a férfiak. De nem baj. Ahogy idősödik az ember, úgy bölcsül, tudja, miről szól az élet. Nem arról, hogy kierőszakoljuk a férfiakat, a szerelmet, a sikert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top