Magyarország kúl

Szerelmeseket lepett meg a magyar szövetségi kapitány, Marco Rossi

Marco Rossi szövetségi kapitányt is meghatotta a szerelmespár története, akik a labdarúgó-válogatott egyik meccse alatt jöttek össze, így ők nyerték a dedikált mezt, amelyet az edző felajánlott a Facebookon.

Még szeptember végén hirdetett nyereményjátékot Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya abból az alkalomból, hogy Facebook-követőinek száma átlépte a bűvös 10 ezret. Az edző három dedikált válogatottmezt osztott ki azon rajongók között, akik meg tudták indokolni, miért pont rájuk essen a választása.

Marco Rossi – forrás: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A 400 hozzászólás között volt Szilvi és Bálint története is, amely elnyerte Marco Rossi tetszését is, így az egyik válogatottmez végül a szerelmespárhoz került.

Judit és Bálint a magyar válogatott Ausztria ellen játszott Eb-selejtezőjén jöttek össze, azóta pedig a nemzeti 11 több meccsét is élőben szurkolták végig. Judit Bálint tudta nélkül írta meg a történetüket az edzőnek, aki végül beválasztotta őket a győztesek szűk csoportjába.

„Meglepetés volt Bálintnak, és nagyon örültem, hogy sikerült. Rossi a közösségi oldalon gratulált, majd elkérte a címünket. A mez még nem érkezett meg, de nagyon várjuk a postást, hacsak nem személyesen a kapitány kopogtat be egy nap váratlanul…” – mondta Szilvi a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top