Magyarország kúl

Jónás Vera: Hatalmas élmény volt a Liza, a Rókatündér rendezőjével dolgozni

Az X – A rendszerből törölve című új magyar thriller vége-főcímdalához készült klipet most nálunk is megnézheted.

Jónás Vera énekelte fel a Liza, a Rókatündérrel befutott Ujj Mészáros Károly legújabb filmje, az X – A rendszerből törölve vége-főcímdalát. A borongós hangulatú thrillert november 1-én mutatják be a magyar mozik, a főszerepet Balsai Móni játssza.

Fotó: Intercom

A stáblista alatt Jónás Vera dala, az Evergreen szól majd, amit Kozma Katával együtt írt a filmhez – írja a 24.hu. „Hatalmas élmény volt számomra Ujj Mészáros Károllyal dolgozni. Sokszor kaptam már felkérést, hogy írjak zenét más eladóknak, kortárs darabhoz vagy reklámhoz, de hogy valaki ennyire végigkísérjen, és ennyire belemenjen a zene lelkületébe, egyedülálló élmény volt! Az első három hónapban mindent visszadobott, addig nem engedett, amíg ki nem bújt belőlünk, amit hallani akart. Aztán ez valahogy átfordult, és elkezdtem sokkal mélyebben bízni benne. (…) Meghatározó élmény volt ez a folyamat, büszke vagyok a végeredményre, és remélem, a mozirajongóknak is tetszeni fog” – nyilatkozta az énekesnő.

A dalhoz egy klip is készült, amelyet hétfőn mutattak be a YouTube-on:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top