Magyarország kúl

Arnie a kecskeméti Mercedes-gyárban pusztít

A Terminátor 6. stábja négy napra beköltözik az autógyárban, reméljük, a magyar GDP nem fogja nagyon megsínyleni a forgatást.

Szeptember 21-23. között és szeptember 30-án a kecskeméti Mercedes-Benz gyárba költözik a Terminator 6. stábja – írja a Bors. A négy forgatási napon Tim Miller rendező és csapata a karosszériaüzemben forgat majd. Úgy tudni, hogy a felvételek helyszínéül szolgáló üzemrészekben erre az időre a gyártás is leáll; a filmesek a gyár dolgozói között is keresnek statisztákat.

Fotó: Carolco Pictures

Azt egyelőre nem tudni, hogy a színészek közül kik dolgoznak majd a helyszínen, ahogy azt sem, hogy pontosan milyen jeleneteket fognak felvenni. Ludvig Orsolya, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kommunikációs igazgatója a lap érdeklődésére csupán annyit közölt, hogy valóban lesz forgatás, de annak részleteiről „jogi okokból nem áll módunkban tájékoztatást adni”.

A Terminátor hatodik részének forgatása július 19-én kezdődött Komáromban, és július 30-án a címszereplő Arnold Schwarzenegger is Budapestre utazott. A hírek szerint a filmesek október 30-ig maradnak Magyarországon, utána az Egyesült Államokban folytatják a munkát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top