nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Ilyen is van: már épül az első magyar luxusfalu

Ilyen is van: már épül az első magyar luxusfalu

Zalacsányban ötcsillagos szállodát, villákat, üzleteket wellnessközpontot, éttermeket, kávézókat sportpályákat és fürdőtavat is építenek.
Avatar
magyarorszagkul
f Ajánlom

Kétszázötvenmillió eurós – mintegy 77 milliárd forintos – beruházással építik fel a balatoni régióban, Zalacsányban Közép-Európa első luxusresortját. Az egész évben látogatható üdülőfalu lakóinak nemigen kell kimozdulniuk, hiszen a területen minden szolgáltatást megtalálnak majd, amire csak szükségük lehet – írja a Sokszínű Vidék.

Fotók: Facebook / Zala Springs Golf Resort

A Zala Springs Golf Resort 160 hektáros területén ötcsillagos szállodát, villákat, üzleteket, wellnessközpontot, éttermeket, kávézókat, konditermet, gyógyszertárat, játszóteret, kulturális és konferencia-központot, sportpályákat, fürdőtavat, rekreációs területeket és más prémiumszolgáltatásokat terveznek. A területen már most várja a látogatókat a térség legszínvonalasabb golfpályája, a hozzá tartozó bisztró, klubház és két társasház.

A resort a tervek szerint több mint ezer főt tud majd kiszolgálni, akik számára közel ötszáz lakást és villát építenek. A területen exkluzív fürdőszálló is épül. „A tervezésnél kiemelten figyeltünk arra, hogy a lakók és a vendégek a Zala Springs területén belül érjenek el minden olyan szolgáltatást, amely egy feledhetetlen nyaralás vagy pihenés során elképzelhető, ráadásul ezeket a legjobb minőségben kínáljuk majd számukra” – mondta Tankó Balázs, a Zala Springs értékesítési vezetője.

A Zala Springs Resort területén már három éve működik Közép-Európa egyik legszínvonalasabb és legszebb golfpályája, melyet a világhírű tervező, Robert Trent Jones, Jr. álmodott meg. A 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított, 18 szakaszos pályát 2015 szeptemberében nyitották meg, és idén már több mint tízezer golfozó játszott rajta.

Megosztás Facebookon