Magyarország kúl

Kóbor disznók terrorizálják a magyar vidéket

Az egyik egy családi ház udvarába tört be, a másik egy játszótéren randalírozott. De olyan is volt, amelyik nem átallott megfürödni egy szökőkútban.

Kóbor sertések lepték el az országot: először egy dányi család udvarában tűnt fel bűntársa, Piroska cica társaságában egy csüngőhasú minimalac, később pedig Makóról jelentették, hogy egy elszabadult disznó kószált a város utcáin.

Fotó: MTVA / Oláh Tibor

Legutóbb Hajdúböszörményen láttak egy süldő mangalicát, amelyik a Böszörményben Hallottam Facebook-csoportban megosztott videó tanúsága szerint annyira szemtelen volt, hogy megfürödött egy közéti szökőkútban.

A böszörményieket felzaklatta az eset: volt, aki egy közeli ismerősét vélte felfedezni a kóborló állatban, volt, aki kolbászt csinált volna belőle, és olyan is, aki szerint csúnya disznóság történt.

Azt nem tudni, hogy a malac miért döntött úgy, hogy strandolni megy, de szemtanúk szerint az egyik útkereszteződésben ugrott le egy utánfutóról.

A sztorira a TV2 Tények című műsora is felfigyelt, mangalicás tudósításukat itt nézheti meg:

Ha kósza malacot lát valahol az országban, ne habozzon, írja meg nekünk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top