Magyarország kúl

Jó hír: együtt maradhat Piroska cica és a kóbor minimalac

Megtalálói megvásárolták a kis csüngőhasú disznót, aki már vígan be is vackolta magát az egyik használaton kívüli kutyaólba.

Ahogy hétfőn mi is megírtuk, egy dányi család macskája, Piroska egy apró csüngőhasú malaccal tért haza egyik esti sétájáról. Mint kiderült, a disznócska jó két kilométerre elcsatangolt az otthonától; befogadó családja annyira megszerette, hogy miután megtalálták a gazdáját, megpróbálták rábeszélni, hogy adják el nekik.

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A Bors híre szerint sikerrel is jártak. „Jelentkezett az eredeti gazdi, de hosszas beszélgetés után arra jutottunk, hogy – mivel fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye – megvásárolom tőle. A neve stílusosan: Kósza Lee lett. Most keressük a legjobb megoldást számára, hogy tényleg boldog malacévei legyenek” – mondta a lapnak újdonsült gazdája, Hajni.

A malacka nagyon otthon érzi magát új családjánál, állítólag már be is költözött az egyik használaton kívüli kutyaházba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top