Magyarország kúl

Schwarzenegger hihetetlen ajándékot kapott magyar rajongójától

A világhírű filmsztár könnyekig meghatódott a nem mindennapi gesztustól.

Szép ajándékot kapott a Budapesten forgató Arnold Schwarzenegger egyik magyarországi rajongójától – tudósít a Blikk. A 71 éves filmsztár, aki a Terminator-széria hatodik részét forgatja nálunk, visszakapta azt a serleget, amit még 1969-ben nyert testépítőként egy londoni versenyen. A kupát az osztrák világsztár édesanyja 1972-ben egy kőfaragónak ajándékozta, tőle került Berke Lóránd magyar bajnok fekvenyomó tulajdonába.

Fotó: MTI/EPA/Ian Langsdon

„A nővérem vette meg a serleget Ausztriában attól a kőfaragótól, aki Schwarzenegger szülőházában dolgozott. Amennyire tudom, egy társával együtt újították fel a házat, és még Arnold édesapjának a sírját is javítgatták. A szakember nagy rajongója volt Svarcinak, és kért egy személyes tárgyat a házból. Így került hozzá a kupa” – mondta a lapnak Berke, aki a budapesti Flex Gymben személyesen adhatta át az elveszettnek hitt trófeát Schwarzeneggernek.
 
A sztárt nagyon meghatotta a gesztus. „Nagyon örülök, hogy visszakaptam, így már az összes kupám megvan, amiket testépítőként szereztem – mondta. – Nagyon köszönöm, hogy elhozta nekem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top