Magyarország kúl

Végre kinyitott a Dagály!

Ráadásul a tervezettnél három nappal korábban. Ma kedvezményesen próbálhatja ki a megújult strandfürdőt és uszodát.

Bár a korábbi hírek szerint augusztus 17-én, pénteken, nyitott volna ki az újraépített Dagály, a megújult strandfürdő és uszoda már kedden délben megnyitotta kapuit – írja az Index. A Duna Aréna közleménye szerint a fürdővendégek egyelőre csak a szabadtéri szolgáltatásokat használhatják, de hamarosan átadják majd a gyógyászati és a wellnessrészleget is.

Fotók: MTI Fotó / Bruzák Noémi

Az üzemeltetők közleményükben azokra a hírekre is ragáltak, amelyek szerint a Dagály emelt árakkal nyit újra. „A valós helyzet ezzel ellentétben az, hogy a Dagály árai minden összehasonlításban olcsóbbak a Palatinusénál, és állják a versenyt a Rómaiéval, ahol a felnőtt hétköznapi belépőért ugyanannyit kérnek – 2500 forintot –, mint a Dagályban, más belépőjegyek árai között pedig ebben a két létesítményben a különbség mindössze 100-400 forint” – írják.


 
A keddi tesztüzem alatt a látogatók kedvezményes áron mehetnek be a strandra. A Facebookon megosztott információk szerint a felnőttjegy 1800, a nyugdíjas 1500, a gyerekjegy pedig 1000 forintba kerül ma, míg egy felnőttnek és két gyereknek 3500, két felnőttnek és két gyereknek pedig 5000 forint a belépő.


 
Aki ennek ellenére inkább a Dunakanyar környéki strandokon hűsölne, az itt kaphat tippeket ahhoz, hogy hol csobbanhat egy kellemeset.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top