Magyarország kúl

Körvonalazódik Az Év Fürdője szavazás élmezőnye

A verseny 2018. augusztus 31-ig tart. Mindhárom kategóriában a legtöbb érvényes szavazatot szerzett fürdő nyer.

A Hungarospa Hajdúszoboszló volt először Az Év Fürdője

Idén nyáron már negyedik éve, hogy közel 200 magyarországi fürdő csap össze egymással. Az Év Fürdője versenyben most is a fürdőbe járó közönség dönti el, ki legyen a három kategória győztese: Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, és A Helyiek Kedvenc Fürdője. A különböző kategóriákat a fürdők mérete és ismertsége alapján hozták létre.

A Hungarospa Hajdúszoboszló volt legelőször Az Év Fürdője 2015-ben. A szabályok értelmében 2016-ban nem indulhatott, de mihelyst újra megmérettethette magát, ismét megnyerte a legnagyobbak kategóriáját. Kérdés, hogy a Miskolctapolca Barlangfürdőnek, a 2016-os győztesnek sikerül-e megismételnie ezt a bravúrt. Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában a mórahalmi és a cserkeszőlői fürdő is győzött korábban. 

A részeredmények szerint Borsod-Abaúj-Zemplén megyének mindhárom kategóriában van TOP 10-es fürdője, a legnagyobbak között kettő is. Nem panaszkodhat Baranya, Békés, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megye sem, amelyeknek 3-3 fürdője szerepel a legjobbak között.

A szervező termalfurdo.hu elmondta, hogy a verseny nagyon szoros, annak ellenére, hogy minden évben körülbelül 150 ezren voksolnak. A kedvenc fürdőjükre szavazatot leadók között wellnesshétvégéket, a majdani győztes fürdőkbe szóló belépőket és strandoláshoz kapcsolódó termékekre beváltható utalványokat sorsolnak ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top