Magyarország kúl

Magyarul rappelt az amerikai tévében az egyik legmenőbb hollywoodi színésznő

Kate McKinnon nemrég nálunk forgatott. Az Animal Cannibals Yozsefváros című számát adta elő – méghozzá elképesztően. Ezt látni kell!

Kate McKinnon, a Saturday Night Live egyik szereplője manapság az egyik legmenőbb humorista Amerikában. Nem véletlenül, hiszen frenetikusan vicces, a Hillary Clinton-paródiái például elképesztően jók. Tehetségére Hollywood is felfigyelt: szerepelt a csupanős Ghostbusters újrában, nemrég pedig Milla Kunisszal Budapesten forgatta A kém, aki dobott engem című akciókomédiát.
 
A színésznő szerdán Jimmy Fallon Tonight Show című talkshow-jában vendégeskedett. Mint mondta, nagyon jól érezte magát Budapesten; annyira tetszett neki a város, hogy még magyarul is megpróbált megtanulni – kevés sikerrel, szerinte a miénk „a világ második legnehezebb nyelve”.  
 
Aztán felpattant, és elrappelte az Animal Cannibals Yozsefváros című dalának néhány strófáját, de olyan szuperül, és akkora átéléssel, hogy azt mindenképpen látni kell. Íme:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top