Magyarország kúl

Ilyen órákkal virítottak a legmenőbb csajok a ’90-es években

Aki 20-25 éve Baby-G órát viselt, irigykedő pillantások kereszttüzébe került, mert mindenki tudta, hogy ez az óra visszavonhatatlanul menővé teszi a tulajdonosát.

Tinédzserkorunkban, amikor szüleink szeme rendszerint elkerekedett az aznapi szettünk láttán, mi széles mosollyal, elégedetten léptünk ki a kapun. Minél nagyobb volt az elképedés, annál jobban és annál divatosabbnak éreztük magunkat. Ma már talán máshogy látjuk, de most sem cserélnénk el a retró háremnadrágunkat, a haspólókat, a gigantikus patacipőnk pedig pláne ereklyének számít, és talán még megvan valahol a szekrény alján. De ha igazán divatosak akartunk lenni a mini kerítésdrótra emlékeztető nyaklánc és a karra csapható karkötő mellé Baby-G órát is hordtunk, ami minden csajos színben kapható volt – persze csak ha össze tudtuk spórolni a zsebpénzünkből, és elég menőnek éreztük magunkat hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top