Magyarország kúl

Tom Cruise-zal nudiznának a magyar nők

Honfitársaink nem szégyenlősek, minden ötödik magyar járt már nudista strandon.

Ötből egy magyar járt már nudista strandon – derült ki a Szallas.hu legfrissebb felméréséből. A meztelen fürdőzést főleg a férfiak kedvelik, közülük majdnem kétszer annyian járnak „textilmentes” strandokra, mint a hölgyek közül. Meglepő, de a nudisták kétharmada a negyven feletti korosztályból kerül ki.
 
A nudizás nem a kukkolásról szól. „A fő motiváció sokkal inkább a naturista elvekhez, a szabadsághoz, a természetközeli állapothoz köthető” – mondta Keresztes Nóra, a Szallas.hu marketingmenedzsere. „Az igazi naturisták válaszaiból kiderül, hogy mivel a természetesség része a meztelen állapot, ezért ők jellemzően nem méregetik egymást. Aki nézelődni érkezik, általában nem »közéjük« tartozik”– fejtegette.

Fotó: MTI/EPA/Jim Hollander

Minden második nudista bátran meztelenkedik, nem érez ezzel kapcsolatban szégyellni valót. Persze, a naturista elvek mellett sokakat hajtanak praktikus okok is: nem kedvelik, ha a fürdőruha nyomot hagy a bőrükön, vagy épp higiéniai szempontok miatt dobják le a bikinit.
 
A nudizók kétharmada szívesen ismerkedik a naturistáknak kijelölt helyeken. A legtöbben párjuk társaságában látogatják a nudistastrandokat, kempingeket, csak kevesen vannak, akik barátokkal, családdal vagy egyedül mennek ki. Legnépszerűbb hazai zarándokhelyeik a balatonberényi Naturista Strand és Kemping, a délegyházi Naturista Oázis Kemping és a sziksósfürdői Naturista Strand.
 
A nudisták 55 százaléka meggyőződéses naturista, ők még büfébe is meztelenül járnak. A férfiak közül a legtöbben Jennifer Lopezzel vagy Mila Kunissal, a nők közül pedig Tom Cruise-zal vagy Vin Diesellel futnának össze a strandon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top