nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Kiderült, melyik az ország legjobb kolesza

Kiderült, melyik az ország legjobb kolesza

A legjobb egyetemi szálláshelyen hangulatos tanulóterek, könyvtár, modern számítógépterem, klubhelyiség és tévészobák várják a diákokat.
Avatar
magyarorszagkul
f Ajánlom

Az Eduline.hu olvasói megválasztották Magyarország legjobb egyetemi szálláshelyét, a győztes a Szegedi Tudományegyetem Károlyi Mihály Kollégiuma lett. Az SZTE legnagyobb szálláshelyén tanulóterek, könyvtár, modern számítógépterem, klubhelyiség és tévészobák szolgálják az ott lakók kényelmét és felkészülését. A szegedi kolesz budapesti, győri és debreceni kollégiumokat előzött meg a versenyben.

Fotó: MTI Fotó / Krizsán Csaba

A több mint nyolcszáz férőhelyes Károlyiban kényelmes, mosdóval és beépített szekrénnyel felszerelt három- és négyágyas szobákban lakhatnak az egyetemisták. A kikapcsolódni vágyók az alagsori konditerem mellett a pingpongasztalokat és az aszfaltozott lábteniszpályát is használhatják. Az itt lakók a kolesz Kollégiumi Pajkosságok nevű programjában is részt vehetnek: az évről évre megrendezett vetélkedésben a kollégium emeletei mérhetik össze tudásukat és ügyességüket.

Megosztás Facebookon