Magyarország kúl

Sztár lett az ország legkedvesebb konyhásnénijéből

Irma néni 35 éve dolgozik egy érdligeti iskolában. Az asszonyt június elején választották meg az ország legkedvesebb konyhai dolgozójának.

Sztár lett az ország kedvenc konyhásnénijéből – tudósít az RTL Klub híradója. Irma nénit, aki harmincöt éve dolgozik konyhásként egy érdligeti iskolában, június elején választotta meg az ország legkedvesebb konyhai dolgozójának az Országos Élelmezés-egészségügyi Intézet, azóta mindenkitől kap egy-két kedves szót a településen.

„A gyerekek már a kapuban kiabálnak: »Csókolom, Irma néni, szeretjük!« Szeretem a munkámat, én nem azért jártam be, hogy csak a pénzért, hanem magaménak tekintettem az egész konyhát” – mondta az idős asszony a csatornának nyilatkozva. Mint mondta, sosem választott volna magának más munkát, mert annyira szereti a gyerekek közelségét.
 
Munkájára felfigyelt a menzát üzemeltető közétkeztető is, akiktől nemrég újabb elismerést is kapott, most pedig meglepetéssel készülnek neki. Mint mondják, munkája minden náluk dolgozónak jó példát jelenthet. Irma néni 2011-ben ment nyugdíjba, de eszébe sem jutott otthon maradni: azt mondja, addig szeretne dolgozni, ameddig csak lehetséges.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top