Magyarország kúl

A Quimby az aszódi javítóintézetben forgatta legújabb klipjét

Az Árnyék a szoba falán című számhoz készült videót most nálunk is megnézhetitek.

Az aszódi javítóintézetben forgatta legújabb klipjét a Quimby. Az Árnyék a szoba falán című számban Kiss Tibi, a zenekar énekese szerint az „alvászavar keveredik sztorizós, filozofikus gondolatokkal”.

Fotó: Facebook / Quimby

Ehhez a látomásos világhoz találta meg a megfelelő helyszínt az intézetben Ipacs Gergely, aki korábban a Hasta La Ganxsta és a Vertigo klipjeit is rendezte. „A kliphez olyan metaforikus közeget kerestem, ahol az apa-fiú kapcsolat és a hatalom aspektusai markánsan megjelennek” – mondta, hozzátéve: „Az intézeti élet szigorú csoporton belüli és kívüli hierarchiája a hatalom szemléltetésére ideális terep volt.” Az alkotók külön megköszönték a nevelőintézet munkatársainak, hogy lelkesen segédkeztek a produkció elkészítésében.  
 
A klipet nálunk is megnézhetitek:

Az új dalt élőben először a Quimby európai turnéján hallgathatják meg a rajongók. A zenekar legközelebb július 12-én, a Freak Fusion Cabaret társulatával lép fel a Dürer Kertben, közös Cirque de Quimby című előadásuk az alt-rock zene és az újcirkusz elemeit ötvözi majd.

Fotó: Facebook / Freak Fusion Cabaret

Kiss Tibivel, a Quimby frontemberével készült interjúnkat itt, a Freak Fusion Cabaret társulatával közös beszélgetésünket pedig itt olvashatjátok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top