Magyarország kúl

Sütizz a gyerekekért apák napja alkalmából!

A népszerű cukrászdák különleges süteményeinek megvásárlásával ebben a hónapban az UNICEF munkáját támogathatod.

Apák napja alkalmából népszerű cukrászdákkal fogott össze az UNICEF Magyarország, hogy különleges édességekkel kedveskedjen az édesapáknak, a gyerekeknek és mindenkinek, aki szeret a jó ügyért nassolni – írja közleményében a világszervezet. 

Képünk illusztráció (Fotó: Alisa Anton / Unsplash)

Az „ÉDESapa – Sütizz a gyerekekért. Hogy minden falat jó helyre kerüljön” programhoz több nagyszerű  budapesti cukrászda is csatlakozott ebben a hónapban. Mindegyikük felvett a kínálatába egy-egy külön erre az alkalomra készített süteményt, amelyek megvásárlásával a vendégek az UNICEF Magyarország gyerekekért végzett munkáját támogatják.
 
A Chouchou egy áfonyás desszerttel, a DesszertNeked három karakteres ízvilágú édességgel, a Dynamo Bike and Bake pedig egy csokis-málnás vegán különlegességgel támogatja az ÉDESapa-tervet. Az Édesem férfias, sós-karamellás, mégis édes brownie-kat, az Andrássy úti Hisztéria egy linzerkosárkában ülő limoncello-citromkrémes-vaníliás kreációt, a Sarki Fűszeres pedig csokoládés sajttortát készített az alkalomra.

További információkat az UNICEF Magyarország oldalán találsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top