Magyarország kúl

Messivel pacsiztak az izlandi válogatottat kísérő magyar gyerekek a vb-n

A fiatal játékoskísérők a játékoskijáróban futottak össze az argentin legendával.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, játékoskísérőként nyolc magyar gyerek is kijutott az oroszországi futball-világbajnokságra. A budapesti, budaörsi, tóalmási, tatai, kecskédi, nyíregyházi és sződligeti fiatalok az izlandi válogatott játékosait kísérték pályára a szombati, Argentína elleni mérkőzésen a Szpartak Stadionban.

Fotó: MTI/AP / Ricardo Mazalan

A HVG.hu beszámolója szerint kettejük, Tóth Bálint és Galambos Zsombor annyira szerencsések voltak, hogy kedvencükkel, az argentin csapat sztárjával, Lionel Messivel is találkozhattak a meccs előtt. „Szerencsénk volt, mert az argentin játékosok hamarabb megérkeztek a játékoskijáróba, és amikor kiabáltunk Messinek, odalépett, ránk mosolygott, és adott egy pacsit nekem és a Bálintnak is. Minden vágyam teljesült, nagyon boldog vagyok!” – mondta a lapnak Zsombor.
 
A gyerekek a lelátóról nézhették végig az 1-1-es döntetlennel zárult meccset. Vasárnap a Kolomenszkoje Parkban álló egykori cári rezidenciába is elvitték őket, majd egy free-style-bemutató megtekintése után az argentin játékoskísérőkkel mérkőzhettek; a meccs 1-1-es döntetlennel zárult, a magyar gólt Olti Miksa lőtte. A szerencsés fiatalok a FIFA Világbajnokság-McDonald’s Játékoskísérő program keretében termékvásárláshoz kötött online nyereményjátékkal jutottak ki a vébére. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top