Magyarország kúl

Kijött az első trailer az „új Macskafogóhoz”

A Ruben Brandt, a gyűjtő című animációs filmet novemberben mutatják be a mozik.

Egy egészen különleges magyar animációs filmet mutatnak be novemberben a mozik. Az Ezüst Medve-díjas Milorad Krstić Ruben Brandt, a gyűjtő című filmjét elsősorban a felnőtt közönségnek szánják.

Fotó: Ruben Brandt produkció

A sztori szerint a Gyűjtő (Kamarás Iván) csapatával egyetlen éjszaka alatt több tucat híres festményt lop el a világ különböző múzeumaiból. Kowalski (Makranczi Zalán) az amerikai magánnyomozó kezdi összerakni, hogy mi is lehet az összefüggés az ellopott képek között – és közben beleszeret a banda egyik tagjába, Mimibe (Hámori Gabriella). 

A készítők ma tették fel az internetre az első trailert, ennek alapján nyugodtan elmondhatjuk, hogy a mozi remek szórakozást ígér majd.

Annak ellenére, hogy a film csak novemberben kerül a mozikba, a marketingkampány már a nyáron elindul. A Kolorádó fesztiválon egy játékot is szerveznek majd, aminek ötven szerencsés nyertese felszállhat egy hőlégballonra, és megidézheti a film egyik izgalmas jelentét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top