Magyarország kúl

Előadás közben indult meg a szülés egy kismamánál a Centrál Színházban

A fiatal nőnek Pokorny Lia előadása közben kellett sietve elhagynia a nézőteret. „Bocsánat, de elfolyt a magzatvíz” – mentegetőzött. A nézők megtapsolták.

Szombat este egy előadás közben indult meg a szülés egy kismamánál a Centrál Színházban – írja a Bors. Bájos véletlen, hogy a fiatal nő férjével éppen Duncan MacMilan Dolgok, amikért érdemes élni című monodrámáját nézte.
 
„A hölgy kedvesen mentegetőzött: bocsánat, elfolyt a magzatvíz. Próbált megnyugtatni, hogy nem az első gyerek, már rutinosak” – mondta a lapnak Pokorny Lia, a darab főszereplője, aki éppen a nézőtéri sorok között sétált, amikor a pár elindult kifelé. „Ez egy improvizációs előadás, de erre még én se számítottam. Ilyen a praxisunkban még nem történt” – tette hozzá a színésző.

Fotó: MTI Fotó / Nándorfi Máté

A lapnak a kismamát is sikerült megszólaltatnia. „A Dolgok remek darab, szerettem volna végignézni, de egyszer csak éreztem, hogy elfolyik a magzatvíz. Szóltam a férjemnek, hogy azonnal induljunk. Fel kellett állítanunk a sort, míg kiértünk, Lia odasétált hozzánk. Mondtam neki, hogy mi történt, mire megtapsoltak. Háromnegyed nyolc körül jöttünk el, és tíz óra tizennégy perckor megszületett a második kislányunk. Ez egy filmbe illő történet” – mesélte a nő.
 
A darab producere, Bereczki Zoltán végül a Lepkegyűjtő produkció nevében elhívta a párt egy következő előadásra, hogy megnézhessék a darab végét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top