Magyarország kúl

Sztárdömping lesz az idei EFOTT-on

John Newman, Jessie J, Dub FX és a Volbeat is ott lesz a Velencei-tó partján rendezett fesztiválon.

Az idén július 10–16. között rendezik meg az EFOTT-ot. A Velence és Sukoró térségében tartott, hatnapos fesztivál szervezői erős felhozatalt ígérnek: fellép Jessie J, John Newman, a Lost Frequencies és a Volbeat is. Ahogy Dub FX is, aki nem először látogat el a Velencei-tóhoz, sőt az esemény sajtótájékoztatóján is megjelent, hogy egy szál gitárral a kezében minikoncertet adjon az újságíróknak.
 
Idén több mint száz magyar előadó lép fel az EFOTT-on: köztük a Wellhello, a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Majka & Curtis, a Brains, a Kelemen Kabátban, az Irie Maffia, a Margaret Island, a Cloud 9+, a Kowalsky meg a Vega, a Szabó Balázs Bandája, az Anna and the Barbies, a Tankcsapda és a Leander Kills és Rúzsa Magdi is.

A szervezők munkáját idén az ELTE diákjai segítik, akik egyebek mellett a sport- és civil programok szervezésében is részt vesznek majd. Idén az egyetemi bajnokságok mellett olyan vízi és vízparti programokkal várják a résztvevőket, mint a strandvízilabda, a vízi röplabda, a vízi tollas, a watertrambulin, a streetworkout, a wakeboard és a pole fitness.
 
A Civil téren közel száz civil szervezet kínál tartalmas és szórakoztató programokat a vendégeknek.

Fotó: MTI Fotó / Marjai János

A szervezők ahogy eddig, úgy az idén is igyekeznek a családosok kedvében járni, ezért a 14 év alatti gyerekek szülői kísérettel ingyen mehetnek be a fesztiválra. A kisebbekre, ha kell, képzett bébiszitterek vigyáznak majd, a nagyobbak szórakozását pedig animátorok is segítik.      
 
Idén nyáron is lesz Muzsika Szigete a fesztiválon, ahol népzenével, néptánccal és nótakaraokeeval várják a mulatni vágyókat. A Borudvar mellett egy Street Food Udvart is felállítanak, a pincesoron utcazenészek szórakoztatják majd a résztvevőket.
 
A programról részletes információkat itt találhattok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top