Magyarország kúl

Lenny Kravitz hatalmas bulit csinált Budapesten

Az 54 éves rocksztár vasárnap zsúfolásig megtöltötte a Papp László Budapest Sportarénát.

Vasárnap este a Papp László Budapest Sportarénában lépett fel a világ egyik legnépszerűbb férfi szólósztárja, Lenny Kravitz. Az 54 éves, zsidó és fekete szülők gyermekeként született pop-rock-előadó feltűnése óta igazi szexszimbólumnak számít – nem véletlen, hogy a kezdeti időkben Madonna is lelkesen támogatta a pályafutását, sőt az énekesnő egyik legnagyobb slágerét, a Justify My Love-ot is közösen írták.

Fotó: EPA / Britta Pedersen

Kravitz karizmájáról sokat elmond, hogy a mai napig képes megtölteni egy több tízezer férőhelyes sportcsarnokot; a budapesti arénában is tomboló telt házat csinált. A zenész az 1989-ben megjelent Let Love Rule-tól megjelenése óta folyamatosan ontja magából az újabb és újabb dalokat, amelyek legjobbjait a tegnap esti, közel kétórás koncerten is előadta.
 
Kravitz ezúttal is hűséges zenésztársaival állt színpadra, zenekarában ott volt David Bowie korábbi basszgitáros-vokalistája, Gail Ann Dorsey és persze Craig Ross is, akivel huszonöt évvel ezelőtt, a legendás Are You Gonna Go My Way album felvételekor álltak össze.

A tudósítások szerint a sztár nagy formában játszott, és alaposan megmozgatta a budapesti közönséget. Itt volt az ideje, hogy megint ellátogasson hozzánk, hiszen legutóbb tíz évvel ezelőtt, 2008-ban játszott a fővárosban; igaz, 2009-ben Debrecenben is adott egy koncertet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top