Magyarország kúl

Elképesztő ajándékkal lepte meg rajongóját a Tankcsapda énekese

Az idén ötvenéves Lukács Laci úgy döntött, hogy születésnapja alkalmából megajándékoz valakit. Az egyetlen kikötése az volt, hogy a nyertesnek társadalmi szempontból hasznos ügyet kell szolgálnia.

Idén ötvenéves Lukács László, a Tankcsapda frontembere, aki úgy döntött, hogy a születésnapja alkalmából megajándékoz valakit. Méghozzá nem is akármivel: a saját autóját, egy kombi Opel Astrát ajánlott fel egy szerencsés rajongójának. A nyertest közönségszavazáson választották ki, a zenész egyetlen kikötése az volt, hogy az illetőnek valamilyen jó ügyet kell szolgálnia – írja a Hammer World híre alapján az Index.

Fotó: Orbital Strangers

Az autót a szentesi Földvári Nagy Zsuzsanna kapta, aki hosszú évek óta vezeti a Koraszülöttekért Országos Egyesületet, előadásokat tart a témában, és weboldalt szerkeszt. A nyertes cascót, biztosítást és egy üzemanyagkártyát is kapott. „Ez az ajándék, úgy gondolom, nemcsak az én évtizedes önkéntes munkám elismerése, hanem az egész egyesületé” – mondta a nyertes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top