Magyarország kúl

Már külföldön is hódít a Honfoglaló

Nemzetközi siker: az egyik legnagyobb francia produkciós cég megvette a Duna Televízió műsorán futó kvízjáték televíziós változatának jogait.

A Honfoglaló, a Duna Televízión vetített magyar fejlesztésű kvízjáték nemzetközi sikerét jelzi, hogy a gyártócég, a Show & Game szerződést írt alá az egyik legnagyobb francia produkciós céggel – írja az MTI.

Az Adventure Line Productions (ALP) megvásárolta a Honfoglaló gyártási és terjesztési jogait Franciaországra és a francia nyelvű környező területekre (Belgium, Svájc, Andorra francia területei), illetve a francia nyelvű afrikai államokra is. A Banijay Grouphoz tartozó ALP a tervek szerint a műsort a francia közszolgálati csatornáknak fogja gyártani, és azokon kívánja bemutatni. A szerződésben érintett megállapodáson felül további tárgyalások folynak a Honfoglaló nemzetközi terjesztéséről és a formátum további országokba történő értékesítéséről is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top