Magyarország kúl

Soha, soha nem lehet megunni!

Valóban nem tudtuk megunni, mert finom volt a reggelihez és a délutáni nassoláskor a kekszek mellé, de elalvás előtt is szívesen szürcsöltük.

Nem lehet megunni! Soha, soha nem lehet megunni! – Ha a rendszerváltás előtt születtél, biztosak vagyunk benne, hogy nemcsak a szlogen, de a dallam is a füledben cseng. Régen az alapvető élelmiszereket is reklámozták, így történhetett meg az, hogy a tejföl és a májas hurka mellett a tej is kapott egy spotot a szocialista reklámipar gőzerővel munkálkodó gépezetében.

Ebben az alig 30 másodperces kisfilmben volt minden, ami a készítőknek eszébe jutott: tejet ivó angyalok, cuki kisgyerekek, egymást unó, de a tejet imádó elhidegült házaspár és még egy táncoló tehén is belefért a koncepcióba. Ráadásul a teljes képzavar kellős közepén még egy macskát is beledobtak a tejbe – szegény pára egészen biztos cáfolta volna a retró reklám szlogenjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top