Magyarország kúl

Május végén lesz a Feszt!Eger fesztivál

Május 31. és június 2. között várja a fesztiválozókat a hevesi megyeszékhelyen található Bolyki-völgyben a Feszt!Eger fesztivál. Ott lesz a Wellhello, a Kowalsky meg a Vega, a Brains és a Blahalouisiana is.

A fesztivál május 31-én, a nulladik napon a Zanzibár és a Kowalsky meg a Vega koncertjével veszi kezdetét a Bolyki Pincészetben, ahol három színpadon lépnek fel a zenekarok – írja az MTI. A fesztiválon fellép a Depresszió, a nemrég új albummal jelentkező Road zenekar, a Paddy and the Rats, a Kutya Vacsorája, a Pál Utcai Fiúk, a Péterfy Bori & Love Band, a Supernem, a 30Y és a Hiperkarma. Hajnalban pedig többek között Dj Turcsányi & The Crazy Gang szórakoztatja a közönséget.

A Feszt!Eger kísérő rendezvénye lesz hagyományosan a Music Hungary konferencia és az Éter zenei tehetségkutató is – hangsúlyozta Tóth Tibor, a szervező ügyvezetője a program sajtótájékoztatóján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top