Magyarország kúl

Budapesten lesz a világ legmodernebb tudományos játszótere

Ultramodern élményközpont költözik a Budapest egyik frekventáltabb helyén álló Párizsi Nagyáruházba. Európában elsőként nálunk nyílik meg a Future Park.

A Párizsi Nagyáruház (korábbi nevén Divatcsarnok) felújított épülete a főváros VI. kerületében, az Andrássy úton (MTI-fotó: Jászai Csaba)

A világ legmodernebb tudományos játszótere nyílik meg a Párizsi Nagyáruház épületében, ahol a jövő hét végén debütál az Andrássy Élményközpont – írja a Világgazdaság.

A patinás budapesti épület 1500 négyzetméteres földszintjét és első emeletét a TulipánTündér Produkció vette bérbe hosszú távra – mondta a vállalkozás ügyvezető igazgatója a lapnak. Az élményközpontban Japánból vásárolt licencű kiállítás, az Európában elsőként Budapesten látható tudományos játszótér, a Future Park nyílik meg. Ez a legmodernebb technikákat hozza testközelbe, a nyolc játék különböző készségeket fejleszt, a többórás családi program során a lerajzolt dolgok életre kelnek. Az első kiállítás november végéig lesz nyitva, utána újabb és újabb produkcióknak ad helyet az Andrássy úti épület.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top