Magyarország kúl

100 szobás boutique hotel épül az Andrássy úton

Egy 8000 négyzetméteres boutique hotel épül hamarosan az Andrássy út 80. és 82. szám alatti telkeken. A tervezett átadás 2020.

A hotel az Andrássy úton, a Kodály körönd közelében épül (MTI-fotó: Mohai Balázs)

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt. tulajdonába került a Budapest, Andrássy út 80. szám alatti ingatlan – írja az MTI. A 700 négyzetméteres telken álló 1000 négyzetméteres épület került a társaság tulajdonába, amelynek teljes beépíthetősége 3300 négyzetméter, de a terepszint alatt további 700 négyzetméternyi mélygarázs építésére van lehetőség.

Az Andrássy út 82. szám alatti szomszédos ingatlan már eddig is a BIF tulajdonában állt. A társaság célja, hogy a két ingatlant közösen átalakítva egy 8000 négyzetéteres boutique hotelt hozzon létre – nyilatkozta Sajgál Gábor vezérigazgató. A nagyjából 100 szobásra tervezett hotelnek már idén elkezdődik a tervezési és engedélyeztetési folyamata, a kivitelezést követően pedig 2020 elején nyithatja meg kapuit a vendégek előtt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top