Magyarország kúl

Ez tényleg Lukács Laci hete: városa is díjazta!

Nem elég, hogy 50. szülinapját ünnepli, és a Metallica játszotta el zenekarának egyik dalát, most még Debrecen is díjazta a Tankcsapda énekesét.

Budapest, 2017. április 28.
Lukács László énekes, basszusgitáros a Tankcsapda együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. április 28-án
MTI Fotó: Mohai Balázs

Debrecenben, sokszor megénekelt szülővárosában Pro Urbe díjat kapott Lukács László, a Tankcsapda énekese, akinek 50. szülinapját telt házas bulival ünneplik majd a Budapest Parkban. Ezt mondta a Cívishír beszámolója szerint: „Általában ennél sokkal nagyobb tömegek előtt szoktam beszélni a dalok közti konferáláskor, most azonban, túlzás nélkül mondom, egészen másként dobog a szívem… Nagyon köszönöm! Elsősorban a szüleimnek, akik ugyan már nem lehetnek itt velem, de hiszem, büszkék rá, hogy itt állok. És köszönöm a Tankcsapda zenekar tagjainak, mert világéletemben csapatjátékos voltam, abban hittem, hogy a csapatmunka az igazi munka. Nélkülük mindez nem lehetne így.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top