nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Ezér tűnt el a netről Szirmai Gergő videós

Ezér tűnt el a netről Szirmai Gergő videós

Meglepő önvallomással jelentkezett az egyik legnépszerűbb magyar youtuber, Szirmai Gergely: senki sem gondolná, miért tűnt el egy időre a netről.
Avatar
magyarorszagkul
f Ajánlom

Az internetezők imádják Szirmai Gergelyt, az egyik legbefolyásosabb vloggert és csatornáját a Hollywood Hírügynökséget. Az elmúlt évben azonban egy kicsit eltűnt, szerdán este pedig egy 12 perces videóban mondta el, mi történt, írja a FemCafé.

Szirmai Gergely nem igazán szokott lelkizni, így mindenkit meglepett azzal, hogy ennyire kitárulkozott. „Az én árnyékom, az én sötét részem, amivel küszködök gyerekkorom óta az a militáns öngyűlölet. Relatíve nagyon fiatal koromban, egy nagyon érzékeny pontomon fejlődésem közben tanultam meg a külvilágtól, hogy én értéktelen vagyok és nem igazán vagyok méltó a szeretetre” – kezdi a videóban. Majd folytatja. „Elég komoly fizikai veszélyt jelentek magamra” – mondja a videó egy másik pontján. Szerencsére felismerte, hogy baj van, szakemberhez fordult, akinek segítségével elérte, hogy mostanra ő áll nyerésre a problémával szemben.

Megosztás Facebookon