Magyarország kúl

Ingyen wifiért bármit megtesznek a magyarok

A magyarok több mint fele fogadna reklámokat is készülékén a jó minőségű, ingyenes wifi szolgáltatásért cserébe. A legtöbben tömegközlekedés közben szörföznénk ingyen.

Az okos kommunikációs eszközöket használó magyarok több mint fele hajlandó lenne szemet hunyni a reklámok felett az ingyenes wifiért cserébe – derül ki a PushAir legfrissebb kutatásából. Ha 15-30 percenként kellene megnézniük egy-egy üzenetet, akkor sem mondanának le az ingyenes internetelérésről.

A megkérdezettek többsége a három leginkább jellemző tevékenységként a közösségimédia-felületeken történő barangolást (64%), a böngészést (62%) és az e-mailes levelezést (52%) jelölte meg. A legjellemzőbb tevékenységek köréből alig maradt le a térképek és menetrendek ellenőrzése (49%), valamint a híroldalak olvasása (30%).

Arra a kérdésre, hogy mely három helyen szeretnének leginkább ingyenes wifihez jutni, a felhasználók többsége a tömegközlekedési eszközöket és várókat, az orvosi rendelőket és hivatalokat, valamint a közterületeket jelölte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top