Magyarország kúl

Szűcs Judit öltözésről és vetkőzésről beszélt, hát kerestünk pár képet hozzá

Augusztusban lesz 65 éves Szűcs Judit énekesnő. Máig fotogén. Kár, hogy nem készülnek róla olyan jó képek, mint anno.

Januárban a Fortepanon böngészve találtunk egy nagyon szép képsorozatot Szűcs Juditról, melyet Urbán Tamás fényképész készített még azelőtt, hogy Szűcs 1977-ben befutott a Táncolj még!-gel. Mutatunk is egyet ezek közül: 

Előadói karriere során Szűcs Juditról tengernyi jó fotó készült, a dalaihoz készült klipekben pedig észre sem veszed, hogy mi történik, csak arra a nagy, barna szempárra figyelsz. Például itt: 

A nyolcvanas és a kilencvenes évek nagyjából ugyanebben az impozáns szellemben telt, aztán jött a közösségi média, ami némileg felborította a rendszert, a képek minősége és a beállítás is változott. A fél ország felkapta a fejét azon, amikor úgy egy éve Szűcs egy szál tangában terült a homokba Thaiföldön, és februárban is beszédtéma lett, amikor egy szál bikiniben pózolt. Márpedig pózolni szeret, sőt vetkőzni is, a Fem3 Cafe interjút például úgy kezdi, hogy

szeretek vetkőzni, 

majd eljutunk odáig, hogy a húsvét során felszaladt rá úgy 2 kilogramm felesleg, és végül eldurran a bulvárbomba, hogy majd akkor megy férjhez, ha a lánya is, sőt akár közös esküvő is lehetne. Egyéb részletekért katt a lejátszásra, ha nem izgat, akkor csak nézd a már fentebb megénekelt képeket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top