Magyarország kúl

11 magyar cég képviseli hazánkat a legjobbak között

A European Business Awards döntőjébe 11 magyar vállalkozás jutott be. Mutatjuk, kik képviselik hazánkat.

11 magyar cég került be Nemzeti Bajnokként Európa legjobbjai közé az RSM által támogatott European Business Awards (EBA) idei versenyében – írja a Menedzsment Fórum. Több ezer európai vállalkozás között közel 100 magyar vállalat szállt versenybe idén, ezek közül választotta ki a szakmai zsűri a legjobb cégeket.

Az elmúlt 11 év alatt a European Business Awards a legnagyobb európai üzleti megmérettetéssé vált, így a magyarországi középvállalkozások számára is egyre komolyabb lehetőséget jelent, hogy ne csak a hazai, hanem a nemzetközi mezőnyben is összemérjék növekedésre, fejlődésre való képességüket a kontinens többi vállalatával.

A döntőbe bejutott cégek: az Alpha-Vet Kft., az EPAM Systems, az Europa Design, az evopro Holding Zrt., a Growww Digital Kft., a HELL ENERGY Kft., a Hunyadi Kft., az Innonic Group Zrt.,a  Lexmark International Kft., a Meat-Land 65 Kft. és az NKM Zrt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top