Magyarország kúl

Megvan a VeszprémFest programja

Ziggy Marley, Joss Stone, Amy Macdonald és Aloe Blacc a könnyűzene vonaláról, az operaszíntér kiválóságai közül José Cura, Miklósa Erika, Ramón Vargas és Rost Andrea is fellép a 15 éves VeszprémFest nagyszínpadán július 11. és 14. között.

„Az opera műfaja hat év után tér vissza a rendezvényre, és ebből az alkalomból négy olyan sztár ad koncertet július 13-án a História Kertben, akik az eddigi VeszprémFesteken már szerepeltek” – mondta Mészáros Zoltán, az esemény ügyvezető igazgatója a keddi budapesti sajtótájékoztatón.

Jelen volt José Cura, a világhírű argentin tenor, aki kiemelte: Veszprém nemcsak zenei, hanem személyes okokból is fontos számára, hiszen a város díszpolgára. Porga Gyula, Veszprém polgármestere arról beszélt, hogy a fesztivál elmúlt 15 éve az egész város számára minőségi ugrást hozott. A sajtótájékoztatón ott volt Lajkó Félix vajdasági hegedűvirtuóz is, aki július 11-től 13-ig a Jezsuita Templomkertben három koncertet ad három különböző felállással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top