Magyarország kúl

Cigarettakoppantó

Felesleges találmány az átkosból, amikor még sikk volt dohányozni. Vajon kinek volt erre igénye?

Mi, magyarok mindig is találékonyak voltunk: soha nem kellett a szomszédba menni, ha egy kis barkácsolásról, fúrásról, faragásról, hegesztésről volt szó. De nemcsak a sufnituning nagymesterei vagyunk, hanem a sok valóban nagyszerű és kivételes találmány mellett az elsőre jó ötletnek tűnő, de aztán használhatatlan tárgyak feltalálásában is jeleskedünk.

Ilyen a retró cigarettakoppantó is, amellyel az Állami Biztosító a bagósokat célozta meg. Ha a dohányos a cigarettája végére ért, csak belenyomta a cigit a koppantóba, ami seperc alatt eloltotta a parázsló véget, így a hamutartóba már parázsmentesen kerülhetett a csikk – bár, azt nem tudjuk kinek volt erre igénye. A retró repi ajándékot az Állami Biztosító logója díszíti, így miközben elszívta az ember a Kossuthot vagy a Fecskét, közben elgondolkozhatott azon, hogy egészségbiztosítást vagy életbiztosítást kössön-e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top