Magyarország kúl

Városi legenda: diszkóban táncoltatták a nagyatádi pléhrendőrt

Sosem gondolta volna a nagyatádi sebességcsökkentő akció kitalálója, hogy milyen kalandos sorsa lesz teremtényének, egy fémből készült rendőrbábunak.

Traffipaxozó rendőrfigura Törökszentmiklósnál 2008-ban (MTI-fotó: Mészáros János)[/caption]Egy 2009-es esetet elevenít fel retró sztorisorozatában a sonline.hu. Egy sebességcsökkentő akció keretében a rendőrség pléhrendőröket állított az utak mellé, hátha így lassabban hajtanak majd az autósok. A nagyatádi „bábu” igencsak kalandos utat járt be, ugyanis állandóan atrocitásoknak volt kitéve. 

A városi legenda szerint az elhelyezése után alig néhány nappal már a gyógyfürdő kerítésén belül, a medence partján találta magát a mosolygós rendőralak. Úgy tudni, fiatalok vitték éjszakai fürdőzésre a talapzatától megfosztott bábut. Később, egy felfűtött hangulatú éjszakán a diszkóban látták a város pléhrendőrét, ahová állítólag lányok cipelték el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top