Magyarország kúl

Felrobbant az internet a magyar rúdtáncos férfitól – videó

Holoda Péter táncművész a közösségi médiában alakul épp sztárrá a szemünk előtt: férfi létére rúdtáncol, és ez már 12 milliós nézettséget hozott neki.

Emberek millió csodálják azt a magyar férfit, aki művészi videóiban ötvözi a balett és a rúdtánc elemeit, írja a blikk.hu.

Hogy több emberhez eljuthasson munkássága, Holoda Péter táncművész a közösségi oldalát angolul vezeti. Mindössze 25 éves volt, amikor megnyerte az Artistic Pole Competition férfi kategóriáját.

Holoda Péter azóta igencsak népes nézőtábornak örvendhet, ugyanis egyes szórakoztató jellegű közösségi oldalak bátran veszik át videóit, így még több emberhez eljuthat, ahogyan rúdtáncol. Holoda Péter egyébként táncos, színész és sportoló egy személyben, ugyanis a rúdtánc mindegyik tevékenységből megkövetel bizonyos elemeket.

A következő videót pedig mindössze néhány nap leforgása alatt több mint 10 millió ember tekintette meg a Bored Panda révén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top