nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Vegyen gyorsan vonatjegyet, ha utazik az ünnepi hétvégén!

Vegyen gyorsan vonatjegyet, ha utazik az ünnepi hétvégén!

A munkanap-áthelyezés miatt változik a vonatok menetrendje március 10-én szombaton, valamint március 14. és 17. között. Jóval több utasra számít a MÁV.
Avatar
magyarorszagkul
f Ajánlom

Illusztráció: Thinkstock

Március 10-én és 14-én pénteki, 15-én szombati, 16-17-én pedig ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok – tájékoztatta a MÁV az MTI-t.

A MÁV a várható növekvő utasforgalomhoz igazodva – a helyfoglalások figyelembe vételével – az IC szerelvényekhez plusz kocsikat is csatol. A társaság arra kéri az utazókat, hogy a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében az ünnep előtt elővételben váltsák meg a menetjegyeket és helyjegyeket, használják a jegyértékesítő automatákat és az online vásárolható, valamint a vonatokon akár mobiltelefonon is bemutatható e-vonatjegyet.

Hangsúlyozták, a 26 éven aluli fiatalok március 14-én 10 órától március 18-án éjfélig vehetik igénybe az ünnepnapokra és hétvégékre érvényes 33 százalékos kedvezményt. Mindemellett az arra jogosultak kérhetik a szokásos kedvezményeket, és az új csatornakedvezmények is elérhetők.

Megosztás Facebookon