nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Schwarzenegger nyáron jöhet Budapestre Terminátort forgatni

Schwarzenegger nyáron jöhet Budapestre Terminátort forgatni

A legendás Arnold Schwarzenegger tavaly ősszel nézett körül Budapesten, már akkor pletykálták, hogy az új Terminátor körül bábáskodik. Ezúttal megerősítette a hírt.
magyarorszagkul
f Ajánlom

Arnold Schwarzenegger a Terminator harmadik részében (MTI/ EPA/EFE/Columbia TriStar/Robert Zucker)

Arnold Schwarzenegger ikonikus szerepe a Terminátor, amelynek immár a hatodik részét kezdik forgatni. Arnold nemrég a saját magáról elnevezett testépítő bajnokságon, az Arnold Classicon beszélt a forgatás terveiről a Movieweb szerint.

Úgy nyilatkozott, hogy a Terminator 6 forgatása júniusban kezdődik és október közepéig tart. Ő természetesen a klasszikus T-800-as modellt alakítja eléggé megöregedve. A rendező Tim Miller (Deadpool) lesz, a jó hír, hogy az első két részt rendező James Cameron is bábáskodik a produkció felett – hátha elfeledtetik velünk az utolsó három rettenetet. Még Linda Hamilton is visszatér.

Arnold Schwarzenegger (MTI/AP/Alvaro Barrientos)

A forgatás a cikk szerint többek között Budapesten zajlik majd (Mexikó és Spanyolország a további két helyszín), úgyhogy jó eséllyel összefuthatunk kedvenc osztrákunkkal. Korábban azt írtuk, a rákospalotai filmstúdióban már készülnek a díszletek a filmhez. A bemutató 2019 második felében várható.

Megosztás Facebookon