nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Magyar siker a New York-i és londoni Fashion Week-en

Magyar siker a New York-i és londoni Fashion Week-en

A Whispering Wind hazai márka a New York és London Fashion Week-en is felkeltette a szakma érdeklődését.
Avatar
magyarorszagkul
f Ajánlom

Streetstyle-fotók New Yorkból

A Whispering Wind márkát alapító Cserkuthy Hanna 2015 óta a hazai és nemzetközi piacon is egyre nagyobb sikernek örvend. Többek között megjelent már a brit Vogue-ban és bemutatkozott a tavalyi Elle Fashion Show –n is.

A márka a 2018-as évet a nemzetközi fejlesztésre szánta: a New York Fashion Week-en az ikonikus W Times Square-ben , február 15-én mutatták be a márka legújabb kollekcióját.

A rendezvényen többek között az NBC amerikai televízió divatszerkesztője, a Conde Nast divatújságírói és New York-i divatbloggerek is megjelentek. A brand emellett egy exkluzív fotóanyagot is készített egy híres New York-i „streetstyle” fotóssal a város ikonikus utcáin és a Times Square fényrengetegében.

Az eseményt követően Cserkuthy Hanna legújabb kollekciója iránt több New York-i üzlet is érdeklődött, még maláj vásárlók is felfigyeltek a márkára. A Whispering Wind ezt követően egy exkluzív London Fashion Week rendezvényre is meghívást kapott, amelyen nagykövetek, valamint a brit divatsajtó képviselők is megjelentek.

A Whispering Wind márka 2018-as őszi/téli kollekcióját New York és a modern, nagyvárosi nő inspirálta. A pamut és selyem ruhákon a barna, a nude illetve a szürke árnyalatok dominálnak, amelyeket a fukszia és piros színek egészítenek ki. A kollekció elegáns, nőies, merész, ugyanakkor kényelmes darabokból áll.

London Fashion Week

Megosztás Facebookon