nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Ami jó, az jó: magyar filmet néznek az argentin indiánok

Ami jó, az jó: magyar filmet néznek az argentin indiánok

Nem mindennapi élményben lehetett része annak a világutazónak, aki egyben Kovács Patrícia színésznő ismerőse is egyben: kezébe nyomtak egy dvd-t, olyat és ott, ahol nem számított rá.
magyarorszagkul
f Ajánlom

Egy világutazó kedves ismerősöm Péter Szűcs küldte ezt a képet. Argentínában, egy Isten háta mögötti főleg őslakos…

Közzétette: Kovács Patrícia – 2018. március 3.

Kovács Patrícia, napjaink egyik legnépszerűbb magyar színésznője tette közzé Facebook-oldalán azt a sztorit, amely vicces és megdobogtatja a magyar szíveket. Amint írja, világutazó barátja, Szűcs Péter egy isten háta mögötti, kis argentin faluban járt, Jujuy tartományban.

A települést gyakorlatilag indián őslakosok népesítik be, akik közül néhány a kezébe nyomta egy magyar film dvd-változatát. A Félvilág című műről van szó, amelyet Szász Attila rendezett, a XX. század elején játszódik, a főszereplő pedig Kovács Patrícia. A helyiek szerint nagyon jó film – gondoljuk, erre a dologra tudtak asszociálni a magyar utazóról.

A kommentelők megjegyzik, hogy vicces az argentin kiadás dél-amerikai szappanoperákat idéző címe, amely magyarra fordítva Gyilkos angyalokat jelent. És persze  kamu a 4k szuperfelbontás a borítón! 🙂

Megosztás Facebookon