nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Coworkid: így lesz az irodád egyben bölcsi is!

Coworkid: így lesz az irodád egyben bölcsi is!

A nemrégiben Budapesten létrejött Coworkid közösségi iroda a felnőttek részére és egy haladó szellemiségű napközi a gyerekek igényeire szabva.
magyarorszagkul
f Ajánlom

Közzétette: Coworkid by Loffice – 2017. december 13.

Gyerekbarát munkanappal és szakmai programokkal indul a Coworkid, a közösségi irodák családbarát megfelelője. A kisgyermekes szülők munkalehetőségeinek javításáért a Loffice csapata Magyarországon úttörőnek számító modellt dolgozott ki: a Coworkid projekt a megváltozott munkaerőpiaci helyzetre és a technológiai fejlődés támasztotta kihívásokra reagál – tudatták a kezdeményezés elindítói a Forbes.hu-val.

A Coworkid a kisgyermekes szülők foglalkoztatását segíti, egyesítve a közösségi irodát a gyermekmegőrzéssel. A program pilot fázisa olyan havi rendszerességgel megrendezett próbanapokkal indul, melyeket szakmai események és találkozók egészítenek ki.

Az új koncepció rugalmas irodamegoldást kínál szabadúszók, egyéni vállalkozók és CSED-en, GYED-en és GYES-en lévő alkalmazottak számára egyaránt, akik igénybe vehetik a kifejezetten részmunkaidős állásokra fókuszáló munkaerő-közvetítést, az átképzéseket is azért, hogy könnyebb legyen a családalapítást követő munkaerőpiaci visszatérés.

Közzétette: Coworkid by Loffice – 2017. december 13.

Megosztás Facebookon