nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Júliusi budapesti koncertjét jelentette be Quincy Jones

Júliusi budapesti koncertjét jelentette be Quincy Jones

Jones idén márciusban ünnepli a 85. születésnapját, amelynek apropóján nyáron nálunk is koncertet ad. Az estén Radics Gigi és Andreas Varady jazzgitáros is fellép.
magyarorszagkul
f Ajánlom

Today, & every day, I’m thankful for my rugrats…each & every one of them! I’ve got the 7 best kiddos on the planet 🌎 &…

Közzétette: Quincy Jones – 2017. november 23.

Quincy Jones július 16-án, hétfőn játszik majd a Papp László Budapest Sportarénában, ahol több zenészbarátjával együtt fog színpadra állni – írja az Index.hu.

A koncerten ott lesz az olykor csak az afrikai Stingként emlegetett Richard Bona, a háromszoros Grammy-díjas Dee Dee Bridgewater, Alfredo Rodriguez kubai zongorista-virtuóz, valamint a Rimaszombaton született, mindössze 20 éves jazzgitáros, Andreas Varady.

A koncertnek hazai sztárvendégei is lesznek: a Budafoki Dohnányi Zenekar mellett Radics Gigi is fellép majd, akit Jones egy alkalommal a világ legjobb hangjai közé sorolt, és akit 2012-ben meghívott a Montreux-i Jazzfesztiválra énekelni. Most Budapesten találkoznak majd újra.

Quincy Jones szinte mindenkit ismer, Pablo Picassótól, Jack Nicholsonon és Steven Spielbergen át, egészen Miles Davisig vagy Barack Obamáig. És nemcsak otthonosan mozog az érinthetetlennek hitt hírességek között, hanem tud is szinte mindegyikükről egy-egy jó sztorit, amiről nemrég a világ is meggyőződhetett, miután két olyan interjút is adott, amiket a sajtó aztán nem győzött szemlézni.

Megosztás Facebookon