Magyarország kúl

Kettős front jön a fagyhoz pénteken: mi lesz itt?

Remek nap lesz pénteken: görcsös fejfájás, migrén és vérnyomás-ingadozás is, emellett alacsony lesz a szabadtéri hő-és komfortérzet, rendkívül nagy a megfázásveszély és a fertőzésveszély is.

Hazánkban pénteken délelőtt erősen felhős, borult lesz az ég, sokfelé várható havazás, hózápor, írja a HáziPatika.com. Délután folytatódik az erősen felhős, borult idő, északkeleten lehet néhol vékonyabb a felhőzet. Többfelé várható havazás, hózápor, délnyugaton havas eső, ónos eső is. A szél napközben mérsékelt délkeleti lesz. Hajnalban -10, -5 fok várható.

A hőmérséklet csúcsértéke -5, 0 fok között alakul. Késő este -6, -1 fok lesz.

Kettősfronti hatás érvényesül. Többeknél jelentkezhet görcsös fejfájás, migrén és vérnyomás-ingadozás is, emellett alacsony lesz a szabadtéri hő-és komfortérzet, rendkívül nagy a megfázásveszély és a fertőzésveszély is. Az ízületi bántalmak egész nap erősek lesznek Nagy a balesetveszély, növekszik a reakcióidő és ingerlékenység is jellemző lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top