nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Ma nyit ki utoljára az egyik legmenőbb fővárosi étterem

Ma nyit ki utoljára az egyik legmenőbb fővárosi étterem

Márciustól már nem nyit ki a Beszálló. Az egyik legismertebb magyar séf, Huszár Krisztián nevével fémjelzett belvárosi étterem szerdán várja utoljára a vendégeket. 
magyarorszagkul
f Ajánlom

Ne feledjétek, már csak ma és szerdán tudtok nálunk enni. -Don't forget, only today and Wednesday can you enjoy our food.

Közzétette: Beszálló Food Bar – 2018. február 27.

Újabb ismert és színvonalas budapesti étterem zárja be kapuit. Márciustól nem üzemel tovább a Beszálló a Madách téren, írja a Portfolio.hu.

Huszár Krisztán a Dining Guide szaklapnak elmondta, hogy valamilyen formában a későbbiekben szeretnék újranyitni a Beszállót vagy egy hozzá hasonló helyet. De a Madách téri üzletnek egyrészt lejárt a bérleti szerződése, másrészt túl kicsi volt ahhoz, hogy ne termeljen veszteséget, hiszen – mint mondta – a minőségből és a drágán elérhető alapanyagokból nem engedtek.

“Most egy ideig a Fámára koncentrálunk, de a Beszálló nem tűnik el örökre” – tette hozzá.

A Beszálló 2016 októberében nyitott, és egyfajta food barként üzemelt, hangsúlyosan ázsiai ihletésű fogásokkal, hetente változó étlappal. Működése során több szakmai díjat is nyert. Huszár – aki korábban a MÁK-ban és a Zona-ban is dolgozott – tavaly nyitott Budán fine dining éttermet, Fáma néven.

Megosztás Facebookon