nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Magyarország kúl
Nem akar venni egy darab győri várat kazamatástul?

Nem akar venni egy darab győri várat kazamatástul?

Remek állapotban maradt fenn a győri vár egy darabja, amelyhez a klasszicizmus idején csatoltak egy házat. Híres étterem lett, most pedig várastul, kazamatástul eladó bárkinek.
Mehlhoffer Tamás
f Ajánlom

Eladó a győri vár egy darabja (fotó: ingatlanbazar.hu)

A történelmi óvárosban található az eladásra kínált épületegyüttes, mely a Győri vár legértékesebb és nagyon jó állapotban fennmaradt részéből, valamint az ahhoz közvetlenül kapcsolódó klasszicista stílusú lakó- és üzleti épületből áll, írja a Kisalföld.hu.

A hirdetés szerint “ritkaság, kuriózum került eladósorba a Rába partján! Bécstől egyórányi távolságra – Győr városának egyik legszebb terén – a győri vár történelmi része, a hozzákapcsolódó klasszicista épülettel. Remekül hasznosítható étterem és hotelként, de székhelyként, irodaként, üzleti területként, klinikaként, bevásárlóközpontként is. A várban lévő épületrészben hosszú éveken keresztül egy híres-neves étterem fogadta vendégeit.”

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Rendelkezésre állnak tervek a teljes átalakításra és felújításra, az ingatlan akár még 500 nm-el bővíthető. Csodás lehetőségekkel várja új gazdáját ez a történelmi műemlék Bécstől egyórányi távolságra”, áll a hirdetésben.

Az ingatlan adatai

Ár: 300 millió forint

Alapterület: 2500 nm

Telekterület: 2500 nm

Szobák száma: 5

A klasszicista stílusú épület: 2000nm
A kazamaták ( volt étterem): kb 450nm

Megosztás Facebookon