Magyarország kúl

A Kékesen már több mint 70 centi a hó! És másutt?

Most megnézheti, hogyan fest pontosan 24 centi hó, miközben a Kékesen már 70 centi az eredmény. Reggeli képes összeállításunkból világosan látszik, hogy az ország minden részét érintette a brutális hóesés.
Az idei tél legvastagabb hórétege alakult ki az ország legmagasabb pontján, a Kékesen, amely kedd este volt 70 centiméter. A következő napokban ráadásul tovább hízik a hótakaró, nem kizárt, hogy hétvégére a méteres vastagságot is elérjük, írja az Időkép.

❄️ A Kékesen már 70 centis a hótakaró!https://www.idokep.hu/hirek/70-centis-a-ho-a-kekesenFotó: hegyoldal239

Közzétette: Időkép – 2018. február 20.

A mai időjárásról ezt írják: északkeleten inkább felhős idő lesz jellemző, csak kisebb csapadék valószínű. A sokfelé élénk északi-északkeleti szelet nyugaton erős lökések kísérhetik. A legmagasabb hőmérséklet -1 és +7 fok között alakul, keleten lesz enyhébb az idő.  Kettősfronti hatás érvényesül.

Kőszegen megmérték a havat, 24 óra alatt 22-24 centiméter hó hullott a városra, írja a Kőszegi Időjárás Előrejelzés Facebook-oldal és be is bizonyítja:

Közzétette: Kőszegi Időjárás Előrejelzés – 2018. február 20.

Ilyen volt az éjszaka a nyugati határon:

Közzétette: Kőszegi Időjárás Előrejelzés – 2018. február 20.

Reggel a Magyarország Kúl Budapest környéki munkatársa is elképesztő hólepelre ébredt, íme:

Mogyoródi hólepel (fotó: Magyarország Kúl)

Ez volt a tegnapi helyzet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top